Privacy Policy

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων σας ως επισκέπτη/χρήστη της Εφαρμογής GameON διέπονται από τους παρόντες Όρους Χρήσης, τις διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου (Ν. 2472/1997 όπως ισχύει, και τις κανονιστικές διατάξεις) και τις Αποφάσεις, Οδηγίες και Κανονισμούς της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Με την επιφύλαξη των διατάξεων της επόμενης παραγράφου, τα προσωπικά δεδομένα δεν θα κοινοποιηθούν σε οποιονδήποτε τρίτο, εκτός αν ο νόμος απαιτεί τη γνωστοποίηση των δεδομένων αυτών στις αρμόδιες αρχές και μόνο σε αυτές.

Τα προαναφερθέντα δεδομένα μπορούν να αποθηκεύονται και επεξεργάζονται από το GameON για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς, καθώς και για τη βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρονται. Με τη χρήση αυτής της Εφαρμογής, δίνετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των δεδομένων αυτών από το GameON.

Αυτή η Εφαρμογή περιέχει ειδικούς συνδέσμους (links, hyperlinks, banners) για άλλες ιστοσελίδες που λειτουργούνται από τρίτους. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να ακολουθήσετε τους συνδέσμους σε ιστοσελίδες τρίτων, το GameON σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τους όρους που αφορούν τη διαχείριση και την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, που εφαρμόζονται σε συνδεδεμένες ιστοσελίδες.

Επιπλέον, ως επισκέπτης/χρήστης της Εφαρμογής έχετε το δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα που σας αφορούν καθώς και το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων αυτών.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ GAMEON

Αυτή η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων διέπεται από τον Ελληνικό Νόμο 2472/1997 σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Το GameON νόμικό πρόσωπο εδρεύει στην οδό Βούλγαρη αρ. 19, Τρίκαλα Τ.Κ. 42100, Α.Φ.Μ. 100250016 - ΔΟΥ Τρικάλων, Τρίκαλα ("GameON").

Το GameON (εφεξής «GameON»,) λειτουργεί μια πλατφόρμα που βοηθά τους ανθρώπους να ανακαλύψουν και να κάνουν κράτηση αθλητικών εγκαταστάσεων στην Ελλάδα, μέσω της Ιστοσελίδας "www.gameon.gr". Ο όρος «GameON» αναφέρεται στο GameON νομικό πρόσωπο.

Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχει σκοπό να σας ενημερώσει για το πώς το GameON χειρίζεται τα προσωπικά στοιχεία που επεξεργάζεται για σας. Αν δεν συμφωνείτε με οποιοδήποτε μέρος της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τότε το GameON δεν δύναται να παρέχει την Εφαρμογή σε εσάς, και θα πρέπει να σταματήσετε να έχετε πρόσβαση στην Εφαρμογή και να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο GameON. Ο Χρήστης δικαιούται ανά πάσα στιγμή να ακυρώσει το Λογαριασμό του στην Εφαρμογή στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση info@gameon.gr στο με θέμα “Διαγραφή Λογαριασμού”, από το email που δημιουργήθηκε ο εκάστοτε Λογαριασμός..

ΟΡΙΣΜΟΙ

Όταν ο ορισμός του όρου δεν εμφανίζεται σε αυτήν την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (όπως "Καταχώρηση", "Γήπεδο", "Περιεχόμενο", κλπ), θα εννοείται ο ορισμός της, όπως περιγράφεται στους Όρους Χρήσης.

«Υπεύθυνος Επεξεργασίας» σημαίνει το GameON που είναι υπεύθυνο για τη χρήση και την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.

Ως «Προσωπικά Δεδομένα» νοούνται οι πληροφορίες σχετικά με ζώντα ιδιώτη ο οποίος είναι ή μπορεί να προσδιοριστεί είτε από τις εν λόγω πληροφορίες είτε από τα εν λόγω στοιχεία, σε συνδυασμό με άλλες πληροφορίες που είναι σε, ή είναι πιθανό να έρθουν στην κατοχή του Υπεύθυνου Επεξεργασίας.

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΟ GAMEON ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ;

  1. Πληροφορίες που δίνετε

    Το GameON λαμβάνει, αποθηκεύει και επεξεργάζεται πληροφορίες που παρέχετε κατά την πρόσβαση ή τη χρήση της Εφαρμογής. Για παράδειγμα συλλέγει προσωπικά δεδομένα, όταν:

    • συμπληρώνετε οποιοδήποτε έντυπο στην Εφαρμογή, όπως κατά την εγγραφή σας ή όταν ενημερώνετε τα στοιχεία του δικού σας λογαριασμού χρήστη.
    • εισέρχεστε ή κάνετε χρήση της Εφαρμογής, όπως για να ψάξετε Γήπεδα, να κάνετε κρατήσεις ή να κάνετε κράτηση.
    • συνδέετε τον Λογαριασμό σας σε ιστοσελίδα τρίτου (π.χ. στο Facebook) με τον λογαριασμό σας στο GameON, σε αυτή την περίπτωση το GameON θα λάβει τα προσωπικά στοιχεία που έχετε δώσει στην ιστοσελίδα τρίτου, στο βαθμό που επιτρέπεται από τις ρυθμίσεις σας στην ιστοσελίδα τρίτου και που επιτρέπεται από εσάς.
    • επικοινωνείτε με το GameON.
  2. Δεδομένα Κινητού Τηλεφώνου

    Όταν χρησιμοποιείτε ορισμένες δυνατότητες της Εφαρμογής, το GameON μπορεί να λαμβάνει, να αποθηκεύει και να επεξεργάζεται, διάφορα είδη πληροφοριών σχετικά με την τοποθεσία σας, συμπεριλαμβανομένων γενικών πληροφοριών (π.χ., διεύθυνση IP, ταχυδρομικός κώδικας) και πιο συγκεκριμένων πληροφοριών (π.χ. GPS- με βάση τη λειτουργικότητα σε κινητές συσκευές που χρησιμοποιούνται για την πρόσβαση στην Εφαρμογή ή ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Εφαρμογής). Εάν έχετε πρόσβαση στην Εφαρμογή μέσω μιας κινητής συσκευής και δεν θέλετε η συσκευή σας να δώσει πληροφορίες εντοπισμού της θέσης σας, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το GPS ή άλλες λειτουργίες εντοπισμού τοποθεσίας στη συσκευή σας, με την προϋπόθεση ότι η συσκευή σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό. Δείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή της συσκευής σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

  3. Δεδομένα Σύνδεσης

    Μπορεί επίσης το GameON να λαμβάνει, αποθηκεύει και επεξεργάζεται τα δεδομένα σύνδεσης, τα οποία είναι οι πληροφορίες που καταγράφονται αυτόματα από τους διακομιστές του GameON κάθε φορά που αποκτάτε πρόσβαση ή χρησιμοποιείτε την Εφαρμογή, ανεξάρτητα από το αν είστε εγγεγραμμένος στο GameON ή συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο GameON, όπως η διεύθυνση IP σας, η ημερομηνία και η ώρα που αποκτάτε πρόσβαση ή χρησιμοποιείτε την Εφαρμογή, το υλικό και το λογισμικό που χρησιμοποιείτε, σελίδες αναφοράς και εξόδου και διευθύνσεις URL, ο αριθμός των κλικ, οι σελίδες που προβάλλονται και η σειρά των σελίδων αυτών, καθώς και το ποσό του χρόνου που δαπανάτε σε συγκεκριμένες σελίδες.

  4. Cookies και άλλες Τεχνολογίες Παρακολούθησης

    Tο GameON χρησιμοποιεί cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες στην Εφαρμογή (δείτε παρακάτω αναλυτικά). Tο GameON μπορεί επίσης να επιτρέψει σε εταιρικούς της συνεργάτες να χρησιμοποιούν cookies και άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης στην Εφαρμογή. Ως αποτέλεσμα, όταν αποκτάτε πρόσβαση ή χρησιμοποιείτε την Εφαρμογή, θα παρέχετε ή θα καθιστάτε διαθέσιμες ορισμένες πληροφορίες για το GameON και για τους εταιρικούς συνεργάτες της [βλέπε Πολιτική για τα Cookies παρακάτω].

ΠΩΣ TO GAMEON ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΕ Η’ ΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ

To GameON χρησιμοποιεί και επεξεργάζεται πληροφορίες σχετικά με εσάς για τους ακόλουθους γενικούς σκοπούς:

  • για να σας δώσει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση και να χρησιμοποιείτε την Εφαρμογή
  • για τη λειτουργία, την προστασία, τη βελτίωση και τη βελτιστοποίηση της Εφαρμογής, της επιχείρησης του GameON, καθώς και της εμπειρίας των χρηστών της, όπως για την εκτέλεση Analytics, διεξαγωγή έρευνας, καθώς και για τη διαφήμιση και το μάρκετινγκ
  • να συμβάλει στη δημιουργία και τη διατήρηση ενός αξιόπιστου και ασφαλέστερου περιβάλλοντος για την Εφαρμογή, όπως η ανίχνευση απάτης και η πρόληψη αυτής, διεξαγωγή ερευνών και εκτιμήσεων κινδύνου, επιβεβαίωση της διεύθυνσης των καταχωρήσεων σας, εξακρίβωση τυχόν ταυτοποιήσεων που παρέχονται από εσάς, και διενέργεια ελέγχων σε βάσεις δεδομένων, όπως δημόσιες βάσεις δεδομένων της Κυβέρνησης
  • για να σας στέλνει μηνύματα σχετικά με την υπηρεσία, βοήθεια και διοικητικά μηνύματα, υπενθυμίσεις, τεχνικές ανακοινώσεις, ενημερώσεις, ειδοποιήσεις ασφαλείας και πληροφορίες που ζητούνται από εσάς
  • όπου έχει τη συγκατάθεσή σας, για να σας στέλνει διαφημιστικά μηνύματα μάρκετινγκ και άλλες πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που αποστέλλονται εκ μέρους των εταιρικών συνεργατών της, που πιστεύει ότι μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντα. ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΤΕ Η΄ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ E-MAIL ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ info@gameon.gr
  • για τη διαχείριση αμοιβών, ερευνών, κληρώσεων, διαγωνισμών ή άλλων προωθητικών ενεργειών ή εκδηλώσεων υπό την αιγίδα ή τη διαχείριση του GameON ή των εταιρικών της συνεργατών και
  • για να συμμορφωθούν με τις νομικές υποχρεώσεις τους, την επίλυση τυχόν διαφορών που μπορεί να έχει με οποιονδήποτε από τους χρήστες της, και να επιβληθούν οι συμφωνίες της με τρίτα μέρη.

ΠΟΤΕ TO GAMEON ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η΄ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όταν χρησιμοποιείτε την Εφαρμογή, τα δεδομένα σας θα παραμένουν εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα προσωπικά δεδομένα σας μπορεί να αποκαλυφθούν ως εξής:

Όταν χρησιμοποιείτε ένα Γήπεδο ενός Παρόχου, μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε κριτική στον Πάροχο ή στο Γήπεδο. Εάν επιλέξετε να παράσχετε μια κριτική, η κριτική σας μπορεί να είναι δημόσια στην Εφαρμογή.

Αναγνωρίζετε, συγκατατίθεστε και συμφωνείτε ότι το GameON μπορεί να έχει πρόσβαση, να διατηρεί και να αποκαλύπτει τις πληροφορίες του λογαριασμού σας, εάν απαιτείται να το πράξει από το νόμο ή εάν κατά την καλή πίστη η πρόσβαση αυτή, η διατήρηση ή η αποκάλυψη είναι εύλογα απαραίτητη για να (α) ανταποκριθούμε σε απαιτήσεις εναντίον του GameON (β) να συμμορφωθούμε με νομικές διαδικασίες (για παράδειγμα, κλητεύσεις και εντάλματα) (γ) για την εφαρμογή και τη διαχείριση των συμφωνιών του GameON με τους χρήστες, κατά τους Όρους Χρήσης (δ) για την πρόληψη απάτης, την αξιολόγηση των κινδύνων, την έρευνα, την υποστήριξη πελατών, την ανάπτυξη προϊόντων και για σκοπούς αποφυγής υποκλοπών ή (ε) για την προστασία των δικαιωμάτων, της ιδιοκτησίας ή της προσωπικής ασφάλειας του GameON, των χρηστών ή των δημοσίων μελών της. Επίσης, το GameON μπορεί να δημοσιεύει, αποκαλύπτει και χρησιμοποίει συγκεντρωμένες πληροφορίες και μη-προσωπικές πληροφορίες για την ανάλυση της βιομηχανίας, των δημογραφικών χαρακτηριστικών, του μάρκετινγκ και της διαφήμισης, και για άλλους επιχειρηματικούς σκοπούς.

ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ GAMEON

Αν το GameON μεταβιβάσει την επιχείρηση της (η οποία μπορεί να περιλαμβάνει τη μεταφορά των προσωπικών σας πληροφοριών σε τρίτους), θα σας ενημερώσει σχετικά πριν οι προσωπικές πληροφορίες σας γνωστοποιηθούν σε τρίτους και πριν αρχίσουν να υπόκεινται σε διαφορετική πολιτική απορρήτου

ΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ Η΄ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ, Η΄ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΟ GAMEON

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΤΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ, ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ Η΄ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΟ GameON ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΟ GameON ΠΛΗΡΩΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΙΤΗΣΗ (E-MAIL) ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ info@gameon.gr.

Παρακαλούμε σημειώστε επίσης ότι τυχόν κριτικές, σχόλια σε φόρουμ και παρόμοιες δημοσιεύσεις από εσάς μπορεί να συνεχίσουν να είναι δημοσίως διαθέσιμα στην Εφαρμογή υπό το όνομά σας, ακόμα και όταν ο λογαριασμός σας στο GameON ακυρωθεί.

ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

το GameON έχει εφαρμόσει εύλογα μέτρα για τη διοικητική, τεχνική και φυσική ασφάλεια για να προστατεύσει τις προσωπικές σας πληροφορίες από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, καταστροφή ή αλλοίωση των πληροφοριών σας.

Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΤΑΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ

Η Εφαρμογή θα περιλαμβάνει συνδέσμους προς άλλους διαδικτυακούς τόπους που δεν ανήκουν ή ελέγχονται από το GameON. το GameON δεν έχει κανέναν έλεγχο σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων. Αυτές οι άλλες ιστοσελίδες μπορεί να θέτουν τα δικά τους cookies, web beacons ή άλλα αρχεία στη συσκευή σας, ή να συλλέγουν και να ζητούν προσωπικά στοιχεία από εσάς. Θα έχουν τους δικούς τους κανόνες σχετικά με την συλλογή, χρήση και αποκάλυψη των προσωπικών πληροφοριών. Παρακαλούμε όπως διαβάσετε τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων των άλλων διαδικτυακών τόπων που επισκέπτεστε.

ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΕΣ;

Η γνώμη σας μετράει για μας! Αν θέλετε να αφήνετε σχόλια σχετικά με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο https://gameon.gr/Home/Contact.

ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΕ ΜΟΝΟ: ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Σύμφωνα με το Άρθρο 12 του Ελληνικού Νόμου 2472/1997, μπορείτε να ζητήσετε εγγράφως αντίγραφα των προσωπικών σας πληροφοριών που κατέχονται από το GameON. Το GameON θα σας παρέχει αντίγραφο των Προσωπικών Πληροφοριών που κρατώνται από την εταιρεία το συντομότερο δυνατό και σε κάθε περίπτωση το αργότερο μέσα σε 15 ημέρες από το γραπτό αίτημα σας.

Αν το GameON δεν ανταποκριθεί στο αίτημά σας εντός της προθεσμίας αυτής, μπορείτε να απευθύνετε το αίτημά σας στην αρμόδια Αρχή, η οποία είναι η «Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα». Μπορεί να υπάρχει κάποια χρέωση για πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με την επιβάρυνση που επιβάλλεται από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Η χρέωση επιστρέφεται σε εσάς σε περίπτωση που το αίτημά σας για αλλαγή ή διαγραφή των δεδομένων είναι έγκυρο. Tο GameON δύναται να ζητήσει αποδεικτικά στοιχεία της ταυτότητας σας για την επαλήθευση του αιτήματος σας για πρόσβαση. Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να απευθύνονται στη (info@gameon.gr).

Tο GameON προσπαθεί να κρατήσει τα στοιχεία σας ακριβή, πλήρη και ενημερωμένα. Εάν τα προσωπικά σας στοιχεία που τηρεί το GameON είναι ανακριβή, ενημερώστε την εταιρεία και αυτή θα προβεί στις απαραίτητες τροποποιήσεις, διαγραφές ή αποκλεισμούς των σχετικών πληροφοριών και θα σας ενημερώσει εντός 15 ημερών από το αίτημα σας, βάσει του οποίου προέβη στις αντίστοιχες ενέργειες.

Σύμφωνα με το Άρθρο 13 του Νόμου 2472/1997, μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη διόρθωση ή τη διαγραφή ή την προσωρινή μη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, εάν πιστεύετε ότι το GameON λειτουργεί κατά παράβαση της σχετικής νομοθεσίας για την προστασία των δεδομένων. Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να απευθύνονται στο GameON και συγκεκριμένα στην διεύθυνση: Βούλγαρη 19, Τρίκαλα τ.κ. 42100, Τρίκαλα. Επιπλέον, το GameON υποχρεούται να ανταποκριθεί στο αίτημά σας εντός 15 ημερών. Δεν υπάρχει καμία χρέωση για την υποβολή της σχετικής αίτησης.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ COOKIE

Ένα "cookie" είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου, το οποίο αποστέλλεται και αποθηκεύεται στον υπολογιστή σας ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για πρόσβαση στο διαδίκτυο, κάθε φορά που επισκέπτεστε μια ιστοσελίδα, χωρίς να συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με τα έγγραφα ή αρχεία αποθηκευμένα στη συσκευή σας .

Στην Εφαρμογή της το GameON χρησιμοποιεί "cookies" για πολλούς και διάφορους λόγους, με στόχο τη δημιουργία ενός ασφαλέστερου και πιο αποτελεσματικού περιβάλλοντος για εσάς. Χρησιμοποιούνται κυρίως "cookies", τα οποία είναι απαραίτητα για την παροχή των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω της Εφαρμογής, καθώς και «cookies» που χρησιμοποιούνται για στατιστικούς σκοπούς και για θέματα που αφορούν τη λειτουργικότητα της Εφαρμογής (π.χ. αριθμός των επισκεπτών, πόσοι επιστρέφουν, συχνότητα των επισκέψεων, τις προτιμήσεις του χρήστη, κλπ).

Τα προγράμματα περιήγησης στο Διαδίκτυο συνήθως έχουν οριστεί με προεπιλογή να δέχονται τα "cookies". Ως εκ τούτου, εάν επιθυμείτε να τροποποιήσετε το πώς λειτουργεί το πρόγραμμα περιήγησής σας, είτε για να σας ενημερώσει σχετικά με τη χρήση των «cookies» είτε για να εμποδίσει τα «cookies», θα πρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης σας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η μη αποδοχή των "cookies" μπορεί να περιορίσει την παροχή ορισμένων υπηρεσιών και πληροφοριών από το GameON.

ΤΑ COOKIES ΤΟΥ GAMEON ΚΑΙ ΤΑ COOKIES ΤΡΙΤΩΝ ΜΕΡΩΝ

το GameON μπορεί να τοποθετήσει cookies στην συσκευή σας μέσω της Εφαρμογής. Ως εκ τούτου, η Πολιτική του GameON σχετικά με την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων θα ισχύει για την επεξεργασία από μέρους της των πληροφοριών που λαμβάνει μέσω των cookies.

το GameON δύναται να επιτρέψει στους συνεργάτες της να τοποθετήσουν cookies στη συσκευή σας. Όπως αναλύεται κατωτέρω, οι τρίτοι μπορούν επίσης να τοποθετήσουν cookies στη συσκευή σας για διαφημιστικούς σκοπούς.

Υπάρχουν δύο τύποι cookies που χρησιμοποιούνται στην Εφαρμογή, τα "μόνιμα cookies" και τα "cookies περιόδου λειτουργίας".

Τα cookies περιόδου λειτουργίας θα λήξουν κανονικά όταν κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησης σας, ενώ τα μόνιμα cookies παραμένουν στη συσκευή σας και αφού κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησης σας, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και πάλι την επόμενη φορά που θα αποκτήσετε πρόσβαση στην Εφαρμογή.

ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ COOKIES ΤΡΙΤΩΝ ΜΕΡΩΝ

Τα cookies των συνεργατών του GameON έχουν στόχο την απόκτηση πληροφοριών για να τους βοηθήσουν να παρέχουν υπηρεσίες στο GameON. Για παράδειγμα, οι εταιρείες τρίτων και τα άτομα που συμμετέχουν στην παροχή των υπηρεσιών του GameON μπορούν να παρακολουθούν την συμπεριφορά σας στην Εφαρμογή προκειμένου να εμπορεύονται και να διαφημίζουν τις καταχωρήσεις ή υπηρεσίες του GameON σε σας στο πλαίσιο της Εφαρμογής και τρίτων διαδικτυακών τόπων. Οι τρίτοι που χρησιμοποιούν cookies και άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης για να προβαίνουν σε στοχευμένες διαφημίσεις στην Εφαρμογή και/ή στις ιστοσελίδες τρίτων μπορούν να σας προσφέρουν έναν τρόπο να αποτρέπετε τέτοιες στοχευμένες διαφημίσεις με το να έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε να μην συμμετέχετε σε αυτό στις ιστοσελίδες των βιομηχανικών ομίλων όπως της Network Advertising Initiative (http://www.networkadvertising.org/choices/) και/ή της Digital Advertising Alliance (http://www.aboutads.info/choices/). Μπορείτε επίσης να είστε σε θέση να ελέγχετε τα cookies για διαφήμιση που παρέχονται από τους εκδότες, για παράδειγμα Google’s Ad Preference Manager (https://www.google.com/settings/ads/onweb/). Παρακαλούμε σημειώστε ότι ακόμα κι αν επιλέξετε να εξαιρεθείτε από τη λήψη στοχευμένης διαφήμισης, μπορεί να εξακολουθήσετε να λαμβάνετε διαφημίσεις στην Εφαρμογή - απλώς δεν θα είναι προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντά σας.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ COOKIES

Το GameON μπορεί να αλλάξει αυτή την Πολιτική για τα cookies οποιαδήποτε στιγμή. Αν κάνει σημαντικές αλλαγές στην Πολιτική για τα Cookies, το GameON θα σας ενημερώσει είτε δημοσιεύοντας την τροποποιημένη Πολιτική για τα Cookies στην Εφαρμογή ή στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Είναι σημαντικό να επανεξετάσετε την τροποποιημένη Πολιτική για τα Cookies. Εάν δεν συμφωνείτε στην τροποποιημένη Πολιτική για τα Cookies, τότε το GameON δεν μπορεί να παρέχει την Εφαρμογή σε εσάς, και η μόνη σας επιλογή είναι να σταματήσετε την πρόσβαση στην Εφαρμογή και να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο GameON.

ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΕΣ

Η Εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιεί άλλες τεχνολογίες με παρόμοια λειτουργικότητα με τα cookies, όπως web beacons και URL παρακολούθησης για να αποκτήσει Δεδομένα Σύνδεσης για τους χρήστες. το GameON μπορεί επίσης να χρησιμοποιεί τα web beacons και URL παρακολούθησης στα μηνύματά της σε εσάς για να γνωρίζει εάν έχετε ανοίξει ένα συγκεκριμένο μήνυμα ή εάν έχετε μεταβεί σε έναν συγκεκριμένο σύνδεσμο.